fbpx

Services

Klantenservice

De klantenservice is vaak een onderschat onderdeel van een bedrijf. Het is een tijdrovende taak en de meeste vinden het niet leuk om te doen. Wij geloven erin dat een goede klantenservice zorgt voor een hoge klanttevredenheid én herhaalaankopen. Dit alles doen wij op een persoonlijke en betrouwbare manier waarbij we maandelijks een terugkoppeling geven over de afgewerkte mails.

Klok biedt niet alleen Nederlandstalige klantenservice aan. Door samenwerkingen met partner bedrijven in het buitenland bieden we inmiddels klantenservice aan in meer dan 10 talen.

Vertalingen

Klok Klantenservice ziet de trend dat steeds meer e-commerce ondernemers naar het buitenland expanderen. Het neerzetten van een taalkundig juiste website is hierbij van groot belang. Door middel van partners in het buitenland biedt Klok vertalingen aan in meer dan 10 verschillende talen, allemaal vertaald door native speakers van de gewenste taal.

Retouren

Helaas maar waar zijn sommigen klanten niet tevreden over de bestelde producten en wensen deze retour te sturen. Bij klok is het daarom ook mogelijk de afhandeling van je retouren uit te besteden. Wij zorgen voor een postbus waar je klanten de pakketen naar toe kunnen sturen. Dit alles zodat jij je volledig kan focussen op de groei van je bedrijf!