fbpx

Over Ons

Samenwerking

Klok Klantenservice is gestart nadat bevriende e-commerce ondernemers de behoefte kregen om de klantenservice uit te besteden om zo zelf de volledige focus te behouden op hun onderneming. Nadat er aanvragen kwamen vanuit het netwerk van de bevriende ondernemers is Klok zich gaan uitbreiden.

Op het moment dat wij de klantenservice voor u zullen verzorgen zal Klok Klantenservice nooit zelf de stekker er uit trekken, omdat wij ervaring hebben met het overschakelen van klantenservice provider en weten wat voor zorgen dit te weeg brengt. Op het moment dat wij een samenwerking aan gaan is dit voor de lange termijn!

uw tijd is waardevol

De klantenservice van uw organisatie kan voor veel stress zorgen. Wij van klok klantenservice hebben juist de gedachte dat de klantenservice een pluspunt kan zijn van jouw organisatie. Door een goede klantenservice los je niet alleen problemen op maar creëert u ook positieve reviews en een goede bedrijfsnaam. Dit draagt bij aan een sterk merk en herhaalaankopen.

Klok klantenservice biedt de mogelijkheid om al u klantenservice uit te besteden aan één agent die alles vanuit een gecontroleerde omgeving regelt voor uw organisatie. Vanuit deze omgeving kan de agent 24/7 uw klanten te woord staan via e-mail, live-chat en social media.

Professioneel & discreet

Klok streeft naar een uitstekend relatie met haar klant waarbij er iedere maand een terugkoppeling plaatsvindt om te kijken wat de meest voorkomende problemen zijn en of er mogelijkheden zijn om deze eerder te tackelen zodat de onderneming minder support nodig heeft.

De software die Klok gebruikt voor de diensten die wij aanbieden zorgt ervoor dat de agents altijd volledig en discreet te werk kunnen gaan met uw totale klantenservice.