fbpx

Aanmelden

Het stappenplan

Leuk om te zien dat je meer informatie wilt verkrijgen om je klantenservice uit te laten besteden. Hieronder de stappen die we graag met je zouden ondernemen nadat u zich aan heeft gemeld bij Klok Klantenservice

De service

Allereerst zouden we graag in gesprek gaan met u om te kijken wat Klok Klantenservice voor u kan betekenen.

Opties

Vervolgens kijken we naar de beste service, is het maandelijks pakket voor u het meest aantrekkelijk of past het uur tarrief toch beter bij uw wensen?

De intake

Na het voorgaande besproken te hebben duiken we wat dieper in jouw organisatie om het beeld zo compleet mogelijk te maken waardoor onze Agents jouw klanten zo goed mogelijk te woord kunnen staan.

De Deal

Alles is nu helder voor beide partijen! Dit is voor Klok Klantenservice erg belangrijk want een duurzame samenwerking heeft een goede fundering nodig! Het enige wat nu nog moet gebeuren is het ondertekenen van het contract.

De Analyse

Maandelijks analyseren we jouw klantenservice en geven hier een rapport over met problemen die vaak voorkomen en eventueel eerder te tackelen zijn voor een beter brand image!

Aanmelden bij klok

Terugbelverzoek

Wil u teruggebeld worden om de mogelijkheden te bespreken. Laat dan hier uw telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.