fbpx

Waar vind ik dropshipping Leveranciers?

Dropshipping leveranciers klantenservice Klok KlokKlantenservice drosphipping leveranciers

Dropshipping: Het idee

De wereld van de dropshipping wordt vaak beschouwd als de gemakkelijkste manier om producten online te verkopen. Het grootste verschil tussen drop shipping en het standaard retailmodel is dat de verkopend handelaar zijn voorraad niet in voorraad heeft. In plaats daarvan koopt de handelaar de voorraad van een derde partij – meestal dropshipping groothandels of fabrikanten – om orders uit te voeren.

Hoe leg ik contact? Gewoon doen

Dit is mijn favoriete manier om legitieme groothandelsleveranciers eenvoudig te vinden. Als u weet welk product (en) u wilt verkopen, belt u de fabrikant en vraagt ​​u om een ​​lijst met zijn groothandelaars. U kunt dan contact opnemen met deze groothandels om te zien of ze het verzenden en informeren naar het opzetten van een account.

Omdat de meeste groothandelaren producten van verschillende fabrikanten bij zich hebben, kunt u met deze strategie snel een selectie van producten vinden binnen de niche die u verkent. Na een paar keer bellen met de toonaangevende fabrikanten in een niche, kunt u snel de toonaangevende groothandels in die markt identificeren.

Het basis idee

Het basis idee achter drop shipping-bedrijven (ook bekend als drop-shippers) is dat je contact opneemt met een fabrikant or groothandelaar die mogelijk bereid zijn om met je samen te werken. Daarna bouw je een e-commerce winkel en begint met het verkopen van items die in een niche vallen, zoals elektronica of gadgets. Hoe meer niches, hoe beter. De wereld van dropshipping wordt vaak beschouwd als de gemakkelijkste manier om producten online te verkopen, en Oberlo wordt gezien als een van de gemakkelijkste manieren om hiermee aan de slag te gaan. Hoewel dropshipping verschillende problemen met zich meebrengt, is het een haalbare manier om een ​​online bedrijf te starten zonder veel kapitaal vooraf.

Table of Contents