fbpx

De kracht van uitbesteden

Klok Klantenservice

Bij kleine ondernemingen is het in het begin alles hands-on-deck. Je zit in de pioniersfase en hebt vaak zelf alle handen vol aan verschillende taken. Je werkt jezelf in de rondte maar krijgt ondanks dat je er al je uren insteekt niet alles meer voor elkaar zoals je zou willen hoe het moet.

Op het moment dat je in de gaten krijgt dat sommigen onderdelen uit je bedrijf niet meer de aandacht krijgen wat het hoort te krijgen is het tijd om te gaan kijken of er partijen zijn waarbij je werk kan uitbesteden zodat je de gewenste kwaliteit blijft leveren zonder dat je zelf alles hoeft te doen. Je hoeft zelf ook niet alles kennis in huis te hebben en het uitbesteden van werk is gebruikelijk. De eerste stap die vaak als eerste genomen wordt is het uitbesteden van de financiƫn aan een boekhouder die alles bijhoudt en adviezen geeft waar nodig.

Vervolgens wordt er gekeken naar het afhandelen van het mail contact. Iets wat een tijdrovende taak is. Na een lange en intensieve dag werken nog alle inkomende mails behandelen, wie heeft daar nog zin in?

Wat zou jij het beste uit kunnen besteden?

Table of Contents