fbpx

welke mogelijkheden biedt klantenservice?

Tarieven van Klok Klantenservice

Je hebt het zelf vast wel een meegemaakt. Dat moment dat de bezorger eindelijk met jou pakket voor de deur staat, precies op tijd want je hebt het die dag nodig.

Nadat je het pakket geopend hebt, blijkt het niet helemaal te zijn wat je had gehoopt. Teleurgesteld neem je contact op met de klantenservice van het bedrijf. Op dat moment kan je beeld van het bedrijf in één keer veranderen: hoe snel wordt er gereageerd, wat is de reactie, moet ik zelf betalen voor de retourkosten? Dit zijn aspecten die bijdragen aan het beeld wat jij van het bedrijf hebt.

Gelukkig zien steeds meer bedrijven in dat het hebben van een goede klantenservice het imago kan maken of breken. De after-sales zijn tegenwoordig erg belangrijk. Hoe gaat het bedrijf om nadat het een klant heeft weten te verleiden tot een aankoop. Dit aspect is tegenwoordig een steeds doorslaggevende factor of een e-commerce onderneming blijft bestaan of uiteindelijk er mee stopt.

Heb jij al een goede klantenservice?

Table of Contents